Om Kleins

Hvem er Kleins

Kleins har en vision om at være Danmark’s største site for læsere og bog anbefalinger. Vores mission er at hjælpe folk med at finde og dele de bøger de elsker.

Hvorfor Kleins og idéen bag

Da jeg gik i 4 eller 5 klasse fik jeg nogle af min mors gamle De 5-bøgerne og jeg blev fuldstændig opslugt af mysterierne. Jeg havde kun nogle enkelte af bøgerne. Til alt held, så havde min fætters kone sine gamle De 5-bøger fra da hun selv var barn. Så jeg fik lov til at låne dem. Men ikke nok med det, så havde hun også hendes gamle Jan-bøger. Hvis De 5 var spændende mysterier, så var Jan bøgerne i en helt anden liga – specielt for en dreng på 12 år. Lige siden har jeg elsket at læse – både for fornøjelsen skyld og til at udvikle mig selv.

Da jeg blev ældre begyndte jeg at læse Gyldendals Udødelige hvor specielt Skatteøen og Jorden rundt på 80 dage, står tydeligt for mig.
En eftermiddag, hvor jeg står i boghandleren for at finde min næste bog slår det mig at jeg meget hellere vil have anbefalet min næste bog fra en ven end fremfor for en bestseller liste. Så her kom idéen til Kleins.

God læsning 🙂